-->

Bir Çınar Yaprağı


Bu yazımızda Bir Çınar Yaprağı kitabını konu edindik. Bir Çınar Yaprağı hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Bir Çınar Yaprağı kitabının yazarı kimdir, Bir Çınar Yaprağı kitabının tanıtım yazısı nedir, Bir Çınar Yaprağı kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Bir Çınar Yaprağı Tanıtım Bülteni

“Kök” ve “gök” kelimeleri aynı kökenden gelir. Aslında her ikisi de zaman içinde deforme olarak farklılaşmış tek bir kelimeyi ifade eder. Göktürkler göklerin Tanrı’sına “Kök Tengri” diyorlardı ve her şeyin kökeni gökyüzüydü. İnsanlığın tohumu da göklerden geliyordu.
Bu inanış, tarih boyunca yeryüzünde var olmuş bütün dinlerde aynı şekilde devam etmişti. Din ilk insandan bugüne kadar, toplumların bilinçaltının ve dolayısıyla hayatın merkezinde yer aldı. Bu bakımdan dinin tarihi insanlığın da tarihidir aynı zamanda.
Antik toplumların destanlarla günümüze ulaştırdığı hikayeler, karşılaştırmalı olarak okunduğunda, yeryüzündeki tüm toplumların ortak bir hafızaya sahip oldukları görülür. Aynı kökene dayanan ve kaynağını göklerden alan evrensel bir hikayeyle karşı karşıya kalırız. İnsanoğlunun dünyadaki serüveninin başladığı günden beri tek bir din oldu ve her toplum onu kendine göre uyarlayıp çeşitlendirdi. Peki olağanüstülüklerle dolu bu evrensel hikaye, kayıtlı insanlık tarihindeki tüm toplumların ortak hezeyanı mıydı, yoksa klasik tarih anlayışımızı ve tabularımızı yerle bir edecek büyük bir gerçeğe mi ışık tutuyordu?
Bu kitap başlangıcı dünyanın ötesine, göklere dayanan ve bin yıllardır saklı tutulmuş bir alternatif insanlık tarihini resmeder.


Bir Çınar Yaprağı Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Kök & İnsanlığın Saklı Tarihi, Kök,&,İnsanlığın,Saklı,Tarihi, Hamza Yardımcıoğlu,WIZART, Bir Çınar Yaprağı indir, Bir Çınar Yaprağı pdf indir, Bir Çınar Yaprağı oku, Bir Çınar Yaprağı epub indir, Bir Çınar Yaprağı kitabının yazarı, Bir Çınar Yaprağı kitabının tanıtım bülteni, Bir Çınar Yaprağı özeti, Bir Çınar Yaprağı ücretsiz satın al, Bir Çınar Yaprağı oku, Bir Çınar Yaprağı indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information