-->

Bir At Bara Girmiş


Bu yazımızda Bir At Bara Girmiş kitabını konu edindik. Bir At Bara Girmiş hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Bir At Bara Girmiş kitabının yazarı kimdir, Bir At Bara Girmiş kitabının tanıtım yazısı nedir, Bir At Bara Girmiş kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Bir At Bara Girmiş Tanıtım Bülteni

Yarım kalan öyküler, söylenmeyen sözler, beklenmedik darbeler... Kitapları otuzu aşkın dilde okunan büyük yazar David Grossman, ustaca kurguladığı bu çarpıcı metinde son sayfasına değin soluk kesen bir öykü anlatıyor ve okurunu, sahnesinde tuhaf bir adamın, Dovaleh G.’nin dikildiği komedi kulübünün kapılarından içeriye sokuyor. Dovaleh G., parlak spotların altında, onu meraklı gözlerle izleyen seyircinin karşısında hayatını temize çekiyor ve adeta bir psikiyatrın koltuğunda uzanmışçasına geçmişin loş dehlizlerine dalıyor. Ters köşelerle dolu bir gösteri bu; sahnedeki adam kendi hikâyesini anlatıyor ve bu hikâyede espriler, seyircinin suratında birer yumruk gibi, birer tokat gibi patlıyor.

Man Booker Uluslararası, Ödülü’ne layık görülen ve samimi, doğrudan anlatımıyla büyük övgü toplayan Bir At Bara Girmiş, herkesin derdinin kendine olduğu, her koyunun kendi bacağından asıldığı dünyada onca yalnızlığa rağmen görülmeye, duyulmaya, anımsanmaya duyulan ihtiyacın ve kahkaha ile gözyaşları arasındaki bir arpa boyu mesafenin romanı.

Soru su: Var olmak, bütün olmak için yeterli mi?

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Kapak Tasarım: Nazlım Dumlu

Mizanpaj & İç Tasarım: Çelebi Şenel

 

 

Kitap Adı: Bir At Bara Girmiş Yazar: David Grossman Çevirmen: Aylin Ülçer Yayınevi: Siren Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Baskı Sayısı: 1. Basım İlk Baskı Yılı: 2018 Sayfa Sayısı: 216 Ebat: 13,5 x 19,5 ISBN: 9786055903732


Bir At Bara Girmiş Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: kitap, kitab, KITAB, kitap özet, idefix, kitabevi, sahaf, book, yayıncı ,yazar, yayınevi, kültür, edebiyat, aşk, elif şafak,albert camus, şafak vakti, duman, garbiyeli, yalanlar üstüne, body of lies, barselona barselona, bolt, kedili zamanlar ajanda, bu mu acaba, tabu, aile kitap, akademik kitap, bilgisayar kitap, çocuk kitabı, din kitap, roman, öykü, islam, hobi kitap, felsefe kitap, ekonomi kitap, pazarlama kitap, borsa kitap, ales kitap, kpds kitap, kpss kitap, politika kitap, , Bir At Bara Girmiş indir, Bir At Bara Girmiş pdf indir, Bir At Bara Girmiş oku, Bir At Bara Girmiş epub indir, Bir At Bara Girmiş kitabının yazarı, Bir At Bara Girmiş kitabının tanıtım bülteni, Bir At Bara Girmiş özeti, Bir At Bara Girmiş ücretsiz satın al, Bir At Bara Girmiş oku, Bir At Bara Girmiş indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information