-->

Babalar ve Kızları Pdf İndir


Bu yazımızda Babalar ve Kızları kitabını konu edindik. Babalar ve Kızları hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Babalar ve Kızları kitabının yazarı kimdir, Babalar ve Kızları kitabının tanıtım yazısı nedir, Babalar ve Kızları kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Babalar ve Kızları Tanıtım Bülteni

Babası tanınan bir James Joyce uzmanı olan yazar Mary M. Talbot kendi çocukluğu ile James Joyce'un kızı Lucia Joyce'un çocukluğunu eşzamanlı akıp giden özel bir anlatıda buluşturuyor. Yaşadıkları toplumsal dönemler arasında zaman farkı olsa da kitap, paralel kurgusu sayesinde iki ayrı kadının baskıya ve toplumsal cinsiyet hiyerarşisine maruz kalmaları gibi ortak noktaları tüm açıklığıyla ortaya koyuyor. Babaların kızlarıyla olan inişli çıkışlı ilişkilerine odaklanan bu dikkat çekici grafik roman, toplumda baskı gören kadınların gönüllü elçiliğini üstleniyor.

Çizer Bryan Talbot, iki ayrı kadının hareketli dünyalarını sinematografik bir estetikle yansıtıyor. James Joyce, kızı Lucia Joyce ve o dönemin toplumsal koşulları ve sanat camiası hakkında pek çok bilgi içeren kitabın sayfalarında, Samuel Beckett’ten Josephine Baker’a ve Isabel Duncan’a kadar edebiyat ve sanat camiasının pek çok ünlü ismi Babalar ve Kızları'nda yeniden hayat buluyor. 
Çevirmen: Şirin Etik
Çizer: Bryan Talbot
Yayın Tarihi
ISBN 6055678623
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 96
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi 1. Hm. Kağıt
Boyut 16.5 x 23 cm


Babalar ve Kızları Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Babalar ve Kızları, Babalar,ve,Kızları, Mary Talbot,DESEN YAYINLARI, Babalar ve Kızları indir, Babalar ve Kızları pdf indir, Babalar ve Kızları oku, Babalar ve Kızları epub indir, Babalar ve Kızları kitabının yazarı, Babalar ve Kızları kitabının tanıtım bülteni, Babalar ve Kızları özeti, Babalar ve Kızları ücretsiz satın al, Babalar ve Kızları oku, Babalar ve Kızları indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information