-->

Antoine De Saint Exupery


Bu yazımızda Antoine De Saint Exupery kitabını konu edindik. Antoine De Saint Exupery hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Antoine De Saint Exupery kitabının yazarı kimdir, Antoine De Saint Exupery kitabının tanıtım yazısı nedir, Antoine De Saint Exupery kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Antoine De Saint Exupery Tanıtım Bülteni

Dünya edebiyatında pastoral anlatının başlangıç adımları Dafnis ve Hloi metniyle atıldı. Hakkında neredeyse hiçbir şey bilinmeyen Longos tarafından yazıldığı ileri sürülen metin antik Yunan edebiyatının ilk düzyazı örneklerinden biri. Yüzyıllar öncesinden gelen bu aşk hikâyesi masumiyet, saflık ve doğanın sevgiyle yoğrulduğunda yaşananları anlatıyor. Güzel kız ile yakışıklı oğlan birlikte büyür, sevdayı birlikte öğrenirler ve sonrası... Yorgun bir bedenin, yorucu bir günün ardından, bir akarsu kıyısında, yemyeşil çimenlerin üstüne oturup çiçek kokuları, kuş sesleri, su şırıltıları arasında ılık rüzgârın dokunuşlarıyla rahatladığını düşünün. Yüzyıllar boyunca birçok sanatçıya esin kaynağı olan Dafnis ile Hloi’nin Aşkı, Eros’un gücünün olduğu kadar yazının kudretinin de kanıtı. Bu etkinin nedenini anlamak kolay, metnin yalınlığı, duyguların masumiyeti, yaşananların ve yaşamın güzelliği karşısında etkilenmemek mümkün değil. Neyse ki her şey değişiyor ama aşk değişmiyor. Eros’un başarısı kutlanmaya değer.
Çevirmen: Zeynep Avcı
Yayın Tarihi
ISBN 6055819774
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 87
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13 x 20 cm


Antoine De Saint Exupery Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Dafnis ile Hloi’nin Aşkı, Dafnis,ile,Hloi’nin,Aşkı, Longus,HELİKOPTER YAYINLARI, Antoine De Saint Exupery indir, Antoine De Saint Exupery pdf indir, Antoine De Saint Exupery oku, Antoine De Saint Exupery epub indir, Antoine De Saint Exupery kitabının yazarı, Antoine De Saint Exupery kitabının tanıtım bülteni, Antoine De Saint Exupery özeti, Antoine De Saint Exupery ücretsiz satın al, Antoine De Saint Exupery oku, Antoine De Saint Exupery indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information